Psychotherapie

Vrijgevestige psychotherapeuten

Psychotherapie in een prachtige omgeving onder de rook van Nijmegen, dat kan bij Rijksstraatweg251. Wij zijn een samenwerkingsverband van verschillende vrijgevestigde therapeuten. De verwachting is dat er in de toekomst meer psychologen zich hier zullen vestigen en dat ook groepsbehandelingen tot het aanbod gaan behoren. Aanmelden kan via de eigen site van de therapeut naar keuze. Een verwijzing van de huisarts voor generalistische basis of specialistische GGZ is meestal nodig.

Schuurmans Psychotherapie

Bas Schuurmans is GZ-psycholoog, psychotherapeut, EMDR practitioner en senior schematherapeut en werkt persoonsgericht. Op zijn site (klik hier) staat informatie over hoe je met hem in contact kan komen en hoe je je kan aanmelden. Hij werkt contractvrij.

Lohman Psychotherapie

Voor behandeling van trauma-gerelateerde en andere psychische problemen kan je bij Lohman psychotherapie terecht. Mariken Lohman is GZ-psycholoog en (persoonsgerichte) psychotherapeut en beheerst behandelmethoden zoals EMDR en schematherapie. Kijk op haar site (klik hier) voor aanvullende informatie over haar visie, contactgegevens en hoe je je kan aanmelden. Mariken werkt contractvrij. 

Hoogendoorn Psychotherapie

Vanaf mei 2022 kan je bij Hoogendoorn psychotherapie terecht voor behandeling van verschillende psychische klachten. Amy Hoogendoorn is GZ-psycholoog en psychotherapeut. Binnen de behandeling staat een persoonsgerichte aanpak centraal. Amy werkt met verschillende behandelmethoden waaronder clientgerichte psychotherapie, EMDR en ACT (acceptance and commitment therapy). Naast psychotherapie biedt zij ook coaching aan welke zich richt op vragen die gaan over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Kijk voor aanvullende informatie over de praktijk op de website (klik hier).

Nicole Weelen Psychologie

Nicole Weelen is klinisch psycholoog (BIG), psychotherapeut (BIG). Je kunt bij haar terecht voor individuele psychologische behandeling.  Zij werkt zowel klachtgericht als persoonsgericht. Nicole is cognitief gedragstherapeut (CGT). Daarnaast is zij opgeleid in schematherapie en de gangbare interventies bij traumabehandeling (EMDR en Imaginaire Exposure). Zij werkt volgens de GGZstandaarden. In deze standaarden staan interventies die bewezen effectief zijn bij bepaalde psychische klachten beschreven. Voor meer informatie over de praktijk van Nicole, klik hier.
 
Naast behandelaar is Nicole ook geregistreerd als supervisor VGCT. Dit betekent dat zij supervisie kan geven bij de opleiding tot CGT, CGW, GZ psycholoog en KP. Voor meer informatie klik hier.

Zelf een praktijkruimte huren?

Zou je ook op deze locatie therapie willen geven, kijk dan onder verhuur.