Psychotherapie

Vrijgevestigde psychotherapeuten

Wij zijn een samenwerkingsverband van verschillende vrijgevestigde therapeuten met ieder zijn of haar eigen expertise en achtergrond. Aanmelden kan via de persoonlijke site van de betreffende therapeut. Klik hiervoor op zijn of haar naam. Op dit moment hebben veel therapeuten een wachtlijst of opnamestop. Bij Michel Bex en Lieke Looijmans heeft u de grootste kans om snel te kunnen starten. Veel van de psychotherapeuten werken contractvrij.

Schuurmans Psychotherapie

Bas Schuurmans is GZ-psycholoog, psychotherapeut, EMDR practitioner en senior schematherapeut en werkt persoonsgericht. Met de meeste psychische klachten kan je bij hem terecht. Hij werkt contractvrij.

Lohman Psychotherapie

Voor behandeling van trauma-gerelateerde en andere psychische problemen kan je bij Lohman psychotherapie terecht. Mariken Lohman is GZ-psycholoog en (persoonsgerichte) psychotherapeut en beheerst behandelmethoden zoals EMDR en schematherapie. Mariken werkt contractvrij.

Hoogendoorn Psychotherapie

Vanaf mei 2022 kan je bij Hoogendoorn psychotherapie terecht voor behandeling van verschillende psychische klachten. Amy Hoogendoorn is GZ-psycholoog en psychotherapeut. Binnen de behandeling staat een persoonsgerichte aanpak centraal. Amy werkt met verschillende behandelmethoden waaronder clientgerichte psychotherapie, EMDR en ACT (acceptance and commitment therapy). Naast psychotherapie biedt zij ook coaching aan welke zich richt op vragen die gaan over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. 

Nicole Weelen Psychologie

Nicole Weelen is klinisch psycholoog (BIG), psychotherapeut (BIG). Je kunt bij haar terecht voor individuele psychologische behandeling.  Zij werkt zowel klachtgericht als persoonsgericht. Nicole is cognitief gedragstherapeut (CGT). Daarnaast is zij opgeleid in schematherapie en de gangbare interventies bij traumabehandeling (EMDR en Imaginaire Exposure). Zij werkt volgens de GGZstandaarden. Hierin staan interventies die bewezen effectief zijn bij bepaalde psychische klachten. Naast behandelaar is Nicole ook geregistreerd als supervisor VGCT. 

Mensenmaat Psychotherapie

Mensenmaat verzorgt specialistische GGZ bij diverse psychische klachten en stoornissen. We zijn specialist in persoonlijkheidsstoornissen en behandelen ook angstklachten, fobische klachten, dwangklachten, depressieve klachten en andere psychische stoornissen. Mensenmaat begrijpt je klachten in de context van wie je (geworden) bent en waarom je juist nu hulp vraagt.

Psychotherapeut bij Mensenmaat psychotherapieVania Manolova is psychotherapeut en heeft in 2023 de opleiding tot ISTDP-therapeut afgerond. Deze staat in Nederland bekend als (I)KDP, (intensieve) Kortdurende Dynamische Psychotherapie. Deze vorm van psychotherapie hecht grote waarde aan een gelijkwaardige en actieve samenwerking tussen therapeut en patiënt. De patiënt is de deskundige van zichzelf, de therapeut is de deskundige op het gebied van therapeutische technieken en psychologische theorieën. 

Prosper Psychotherapie

Rogier van Erp Taalman KipKlinisch psycholoog Rogier van Erp Taalman Kip (Prosper psychotherapie) is in 2007 afgestudeerd als neuropsycholoog en heeft daarna ruime ervaring opgedaan in diagnostiek en het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsproblematiek, verslaving en trauma bij (jong-) volwassenen in verschillende organisaties (linked in). Hij werkt vanuit de volgende kaders en methodieken: de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, cliëntgerichte therapie, EMDR en groepspsychotherapie.

Michel Bex Psychotherapie

Michel Bex is een GZ-psycholoog en psychotherapeut met ruime ervaring in de ziekenhuiszorg en GGZ, op het vlak van diagnostiek en behandeling, opleiding van collega’s en beleidstaken. Daarnaast is hij als gastdocent verbonden aan de Radboud Universiteit. Michel is een breed georiënteerde psychotherapeut die staat voor maatwerk en betrokkenheid.

Element Psychotherapie

Thomas Peters werkt sinds 20 jaar in de specialistische GGZ en is sinds 6 jaar psychotherapeut. Zijn therapeutische stijl kenmerkt zich vooral door het werken vanuit de therapeutische relatie. Als psychotherapeut is hij opgeleid om de therapeutische relatie te gebruiken als instrument om tot veranderprocessen bij mensen te komen. Daarnaast werkt hij met schematherapie en EMDR. Je kan bij Element Psychotherapie terecht voor verschillende soorten psychische klachten.

Van der Veer Consult

Corine van der Veer is sinds 20 jaar werkzaam in de specialistische GZZ, als gz-psycholoog/ psychotherapeut. Zij werkt als psychodynamisch behandelaar in haar eigen praktijk en instelling, als docent bij diverse BIG opleidingen, als leertherapeut, en als supervisor (NVP/NVPP/NVGP). Haar werk is doordrenkt van haar passie voor psychoanalyse en groepsdynamica. Ze gelooft dat het bewust worden van het onbewuste cruciaal is, en dat we elk individu moeten begrijpen binnen diens bredere context -de groep, het gezin, de cultuur en de maatschappij. Bij de Rijksstraatweg251 zal Corine een psychogroep voor hoogbegaafde volwassen gaan leiden.

Lieke Looijmans Psychotherapie

Lieke Looijmans is psychotherapeut en GZ-psycholoog. In haar SGGZ-praktijk kun je terecht voor psychotherapie bij diverse psychische klachten, zoals angst- en stemmingsklachten en traumagerelateerde problematiek. Zij werkt cliënt- en ervaringsgericht en gebruikt daarbij onder andere schematherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Tevens kunnen psychologen in opleiding terecht voor supervisie (voor de GZ-opleiding en de VGCT). 

Zelf een praktijkruimte huren?

Zou je ook op deze locatie therapie willen geven, kijk dan onder verhuur.