Verhuur praktijkruimte

Word onderdeel van Rijksstraatweg 251

Visie:

Begin 2022 zijn we van start gegaan. Ons doel is om samen met andere zorgprofessionals een inspirerende plek te creëren waar iedereen terecht kan wanneer het (even of al langer) tegenzit. In eerste instantie richten we ons op BIG geregistreerde zorgprofessionals zoals GZ-psychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen. Ook met de intentie om nauw samen te werken middels overleg en intervisie. Overigens zonder een officieel samenwerkingsverband te worden. We zijn een verzamelgebouw waarin we de verbinding met elkaar aangaan. 

Praktisch:

De huur gaat per dagde(e)l(en). Je deelt dus meestal de ruimte met andere therapeuten. De kamers variëren van 12 tot 42m2. De huurprijs ligt tussen de 30,- en 50,- euro per dagdeel.

Je huurt een praktijkruimte en krijgt er professionele en uitdagende collega's bij! Bas, Mariken, Amy, Nicole, Vania, Rogier, Michel en Thomas zijn je al voorgegaan.

Voor meer informatie kan je ons mailen of een bericht achterlaten. 

Avond/weekend

Ook in de avonduren en weekenden is de Rijksstraatweg251 beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld met een collega therapeut een behandelgroep opzetten dan kan dat. Heb je andere ideeën, zoals een weekendcursus meditatie, neem dan ook contact met ons op. Dit alles in een prachtige rustgevende omgeving en met voldoende overnachtingsmogelijkheden in de buurt is veel mogelijk bij Rijksstraatweg251.

Psychotherapiepraktijk Rijksstraat 251 - RVM_9845-bewerkt small
Psychotherapiepraktijk Rijksstraat 251 - RVM_9833-bewerkt small
Psychotherapiepraktijk Rijksstraat 251 - RVM_9888-bewerkt small
Wandelpad omhoog vanuit Rijksstraatweg251
Omgeving Rijksstraatweg 251
Uitzicht over het dal van Palland