Praktijkruimte huren?

Word onderdeel van Rijksstraatweg251 en huur bij ons je praktijkruimte

Begin 2022 zijn we van start gegaan. Ons doel is om samen met andere zorgprofessionals een inspirerende plek te creëren waar iedereen terecht kan wanneer het (even of al langer) tegenzit. In eerste instantie richten we ons op BIG geregistreerde zorgprofessionals zoals GZ-psychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen. Ook met de intentie om nauw samen te werken middels overleg en intervisie. Goede zorg bestaat voor ons echter zeker niet uit uitsluitend psychologische hulpverlening. Andere therapievormen zijn ook meer dan welkom, zolang je maar als zelfstandig behandelaar werkt en binnen onze visie op geestelijke en lichamelijke gezondheid past.

 

Je huurt een praktijkruimte en krijgt er professionele en uitdagende collega's bij! Psychotherapeuten Bas, Mariken en Amy, klinisch psycholoog Nicole en haptotherapeut Ellis zijn je al voorgegaan en verwelkomen je.

 

Voor meer informatie kan je ons mailen of een bericht achterlaten. 

Avond/weekend

Ook in de avonduren en weekenden is de Rijksstraatweg251 beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld met een collega therapeut een behandelgroep opzetten dan kan dat. Heb je andere ideeën, zoals een weekendcursus meditatie, neem dan ook contact met ons op. Dit alles in een prachtige rustgevende omgeving en met voldoende overnachtingsmogelijkheden in de buurt is veel mogelijk bij Rijksstraatweg251.

Behandelkamer
Behandelkamer groot
Overzicht verschillende behandelkamers
Wandelpad omhoog vanuit Rijksstraatweg251
Omgeving Rijksstraatweg 251
Uitzicht over het dal van Palland