Balans in je leven

Krijg (weer) balans in je leven

Heb je last van burn-out of andere spanningsklachten, of vind je dat je even tijd voor jezelf verdiend hebt, dan is er een divers aanbod bij Rijksstraatweg 251. Kijk voor het aanbod op de desbetreffende site. Maak voor of na de behandeling, les of cursus je hoofd leeg door een van de prachtige wandeltochten (deels) te lopen.

Heel je lichaam (yoga)

Heel Je Lichaam gaat uit van een holistische en helende aanpak voor gezondheid van lichaam, geest en ziel. Zij verzorgen Yoga volgens de Vedanta methode. Je kan bij Heel Je Lichaam traditionele Tantra yoga, Sivananda yoga en Yoga Nidra volgen. Klik hier voor meer informatie over de visie, methodes, maar ook data en kosten. 

Ellis Koopman (haptotherapie)

Ellis werkt sinds oktober 2021 als GZ-Haptotherapeut. Hoe is de verbinding tussen wat je voelt, denkt en wat je doet? Hoe ga je om met anderen? Kun je daarbij jezelf zijn? In Ellis' praktijk onderzoekt ze samen met jou vanuit een veilige setting: Wat vertelt je lijf, waar loop je tegen aan en wat is jouw verlangen? Haptotherapie leert je weer meer contact te maken met wat je voelt. Tijdens de haptotherapie zal je vermogen tot voelen worden aangesproken door middel van ervaringsoefeningen, gesprekken en aanraking. Je leert weer een evenwicht te vinden tussen jouw denken, voelen en handelen.
Kijk voor meer informatie op haar eigen website, haar contactgegevens en hoe je je kan aanmelden.

Andere intiatieven volgen snel

Rijksstraatweg 251 wil graag een breed aanbod voor haar bezoekers. Heb je zelf een idee? Kijk dan hier!